CANLI| Pendikspor- Antalyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

09.01.2024 - 14:00 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 14:05

Süper Lig'de hafta içi mesaisinde Pendikspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Pendikspor- Antalyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de hafta içi mesaisinde Pendikspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Ertelenen haftada zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde yer alıyor. 

Pendikspor - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 17.00'de başlayacak mücadele Pendik Stadyumu'nda oynanacak. Hakem Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini arayan Bitexen Antalyaspor ise geride kalan 18 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 25 puanla 9. sırada bulunuyor.

Antalyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor ile 17 Ocak Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bu kez Antalya'da karşı karşıya gelecek.

Siltaş Yapı Pendikspor, ligde son 6 maçından sadece 2 puan çıkarabildi. Kırmızı-beyazlılar, ligde 18 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayarak 15 puan topladı ve 19. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler