CANLI| Alanyaspor - Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
22.01.2023 - 15:30 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 15:36

Süper Lig 20. haftasında Alanyaspor kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma canlı yayın, maç linki ve hangi kanalda gibi detaylar haberde.

CANLI| Alanyaspor - Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 20. hafta maçları devam ediyor. Bugün Alanyaspor kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Zorlu karşılaşma hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta gibi aramaların yanı sıra maç linki ve ilk 11'ler de haberimizde.

Alanyaspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 20. Hafta mücadelesinde Alanyaspor, Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. 22 Ocak Pazar günü saat 16.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek.

İlk 11'ler

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Balkovec, Lusamba, Ferhat, Umut, Efkan Bekiroğlu, Yusuf Özdemir, Efecan Karaca, Erencan Yardımcı, Ahmed Hassan 

Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Shukurov, Ricci, Adnan Uğur, Kerim Frei, Samed Onur, Diagne

Süper Lig'deki son maçında Trabzonspor’u 5-0’la geçmeyi başardı. Akdeniz ekibi, geride kalan 18 maçta 24 puan topladı.

İki takım bugüne kadar 5 kez karşı karşıya gelirken bu mücadelelerde Alanyaspor 3 kez kazandı. 1 mücadele beraberlikle sonuçlanırken Fatih Karagümrük de 1 karşılaşmada rakibini mağlup etti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler