CANLI| ALBA Berlin - Anadolu Efes Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
23.03.2023 - 20:40 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 20:46

THY EuroLeague'in 30. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda ALBA Berlin'in konuğu oluyor. Maç kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| ALBA Berlin - Anadolu Efes Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague’in 30. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, ALBA Berlin’e konuk olacak. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak konusu olmaya başlandı. İşte ALBA Berlin - Anadolu Efes maçına dair detaylar...

Anadolu Efes-Alba Berlin maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Anadolu Efes'in Almanya'da ALBA Berlin karşısında oynayacağı kritik karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Anadolu Efes geçtiğimiz hafta 7 gün içerisinde sırasıyla; Bahçeşehir Koleji, Real Madrid, Partizan ve Onvo Büyükçekmece olmak üzere tam 4 maça çıktı. Ligde Bahçeşehir ve EuroLeague'deki erteleme maçında da Real Madrid'i yenen temsilcimiz, yorgunluğun baş gösterdiği karşılaşmalarda Partizan ve Büyükçekmece'ye boyun eğdi.

 Anadolu Efes, bu maçın ardından normal sezonda kalan 4 maçını İstanbul'da oynayacak. İç sahada Olimpia Milano, Virtus Bologna ve Monaco'yu ağırlayacak olan lacivert-beyazlılar, tek deplasman mücadelesinde ise Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

LG Smart TV’lerde S Sport Plus’ı nasıl izlerim?

S Sport Plus’ı LG WebOS 3.0 ve üzeri Smart TV’lerde izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

S Sport Plus uygulamasını Smart TV’nizde kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin;

1.Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın.

2. Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus’ı seçin.

3. S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.

Uygulamanın yüklenme işlemi tamamlandığında S Sport Plus uygulamasını başlatın ve S Sport Plus’a üye olurken kullandığınız eposta adresinizi ve şifrenizi yazıp “Giriş” butonuna basarak LG Smart TV’nizde S Sport Plus keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

 

Senin için hazırladığımız haberler