CANLI | Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

İsa Kethüda
18.02.2024 - 08:33 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 18:06

ING Türkiye Kupası final maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko ile karşılaşıyor. Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçının canlı izle linki haberimizde.

CANLI | Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

AJANSSPOR-HABER

ING Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Bugün, Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

Anadolu Efes, çeyrek finalde Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u 94-85, yarı finalde Pınar Karşıyaka’yı 81-77 mağlup ederek, Fenerbahçe Beko da çeyrek finalde Aliağa Petkim’i 81-68, yarı finalde Beşiktaş Emlakjet’i 99-68’lik skor ile eleyerek finale yükselmişlerdi.

Anadolu Efes, Türkiye Kupası’nın 13. kez kazanmak istiyor

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko maçından galip ayrıldığı takdirde ING Türkiye Kupası’nın 13. kez sahibi olacak.

İlgini Çekebilir
Burak Kızılhan: "Türk futbolunun Arda Kardeşler'den artık kurtulması gerekiyor"
Habere Git

Fenerbahçe Beko’da 3 eksik

Fenerbahçe Beko’da Metecan Birsen, Dyshawn Pierre ve Yiğit Hamza Mestoğlu sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında bugüne kadar oynanan 178 karşılaşmada Anadolu Efes 109 galibiyet ve 69 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Ligi’nde oynanan 154 karşılaşmada ise Anadolu Efes 92 galibiyet ve 62 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası’nda iki takım arasında oynanan 15 karşılaşmanın 11’inden Anadolu Efes galibiyet ile ayrılırken, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko arasında bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın beşinde Anadolu Efes sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu. İki takım arasında GSGM Kupası’nda oynanan tek karşılaşmadan ise Anadolu Efes sahadan galibiyet ile ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! Eski hakemler cevapladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler