CANLI| Anadolu Efes- Makkabi Tel Aviv Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
10.03.2023 - 17:09 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 17:34

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Anadolu Efes, bu akşam kendi evinde Makkabi Tel Aviv'i konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Anadolu Efes- Makkabi Tel Aviv Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Anadolu Efes bu akşam Sinan Erdem'de İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i konuk edecek. Karşılaşma hangi kanalda ve canlı yayın gibi detaylar haberde. 

Anadolu Efes-Maccabi Tel Aviv maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 20.30'da yapılacak hava atışı ile başlayacak zorlu mücadele S Sport ve S Sport+ ekranlarından yayınlanacak.

Micic yok

Geçirdiği diz sakatlığı sonrası sezonu kapatabileceği söylenen Sırp guard Vasilije Micic'in temize çıktığı ve ameliyat olmayacağı belirtildi. 

İki yıldızın durumu belirleyici

Anadolu Efes'in Çarşamba günü deplasmanda Kızılyıldız ile oynadığı maç öncesi apandisit ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan Shane Larkin ve maçta sakatlanarak sahayı terk eden Rodrigue Beaubois'in durumu maç saatinde belli olacak. 

Maccabi Fenerbahçe maçından moralli

Çarşamba günü Menora Mivtachim'de sıkı alan savunması ile Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden Maccabi Tel Aviv, Anadolu Efes'e karşı moralli geliyor. 

S Sport Plus yıllık kaç TL?

S Sport Plus Aylık Paket 34,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 299.99₺'dir. https://app.ssportplus.com/account/signup adresinden ILKAY1999 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 19,99₺'den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 249.99₺'den işlem yapabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler