CANLI| Anadolu Efes- Monaco Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

14.04.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 16:18

THY Euroleague 34. haftasında Anadolu Efes kendi sahasında Monaco'yu konuk ediyor. Karşılaşmayı canlı izle, maç liki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Anadolu Efes- Monaco Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

THY Euroleague 34. haftasında Anadolu Efes kendi sahasında Monaco'yu konuk ediyor. Karşılaşmayı canlı izle, maç linki gibi aramalar sıklaşmaya başladı. Maçın kanalı ve detayları gibi tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Anadolu Efes- Monaco Maçı Tarihi Ve Saati

THY Euroleague 34. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes kendi sahasında Fransız ekibi Monaco maçı 14 Nisan Cuma günü saat 20:30'da başlayacak.

Anadolu Efes- Monaco Maçı Kanalı

Anadolu Efes ve Monaco arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma S Sport üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Karşılaşmayı ayrıca S Sport Plus üzerinden de izleyebilirsiniz.

S Sport ücreti ne kadar?

S Sport Plus Aylık Paket 44,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 359.99₺'dir. https://app.ssportplus.com/account/signup adresinden ILKAY2499 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 24,99₺'den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 279.99₺'den işlem yapabilirsiniz.

S Sport Plus ücretsiz nasıl izlenir?

Serie A'dan LaLiga'ya, Formula 1'den NBA'e, EuroLeague'den UFC'ye her ay 700 saatten fazla canlı yayın ve yüzlerce spor içeriği S Sport Plus ile elinizin altında. S Sport Plus uygulamasını App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler