Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
04.12.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 16:52

Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Efes - Karşıyaka maçının canlı izle linki haberimizde.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geliyor. Heyecan dolu mücadele, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Anadolu Efes'in Basketbol Süper Ligi'ndeki durumu

Basketbol Süper Ligi'nde sezona 3 galibiyetle başlayan Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor maçını kaybederek tökezlese de Bahçeşehir Koleji galibiyeti ile toparlanmayı başardı.

Geride kalan 7 maçta tek mağlubiyeti bulunan Efes, Pınar Karşıyaka'yı konuk ettiği maçı da galibiyetle kapatmak istiyor. Anadolu Efes Karşıyaka maçına kadar topladığı 13 puan ile ligin 3. sırasında bulunuyor.

Pınar Karşyaka'nın Basketbol Süper Ligi'ndeki durumu

Lige 3 hafta üst üste aldığı galibiyetlerle başlayan Pınar Karşıyaka, Tofaş, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom mağlubiyetleri -ile düşüşe geçti. Yukatel Merkezefendi karşısında alınan 92-76'lık galibiyet, İzmir temsilcisinin toparlanmasını sağladı.

Pınar Karşıyaka, ligin güçlü ekibi Anadolu Efes karşısında da kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes mücadelesine kadar ligde topladığı 11 puan ile 12. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta?

Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçı 4 Aralık 2022 Pazar günü, saat 15.30'da başlayacak. Maç, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda?

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı beIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler