CANLI| Arsenal - West Ham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
26.12.2022 - 18:43 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 18:57

Premier Lig 17. haftasında Arsenal kendi sahasında West Ham'ı konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman, hangi kanalda ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Arsenal - West Ham Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Premier Lig 17. haftasında Arsenal ile West Ham karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşmaya dair merakla aramalar sürmeye devam ediyor. Maç hangi kanalda ve ne zaman gibi aramalar sıklaşmaya başladı. Zorlu karşılaşmaya dair merakla aranan maç linki gibi detaylar haberde.

Arsenal - West Ham United maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Arsenal - West Ham United maçı 26 Aralık Pazartesi günü saat 23:00'te beIN SPORTS 3'te canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

beIN sport TV'de nasıl izlenir?

Bilgisayarınızdan www.beinconnect.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

beIN sport maçları ücretsiz verecek mi?

Tüm Digiturk üyeleri kullanabilir. Herhangi bir ek ücret yansıtılmamaktadır. beIN SPORTS canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını beIN Connect üzerinden takip edebilmek için Mobil Süper Lig paketiniz olması gerekir.

Senin için hazırladığımız haberler