CANLI| Athletic Bilbao- Atletico Madrid maçını canlı izle (Maç linki)

29.02.2024 - 16:44 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 16:48

İspanya Kral kupası yarı final karşılaşmasında Athletic Bilbao, Atletico Madrid’i konuk ediyor. Karşılaşmanın canlı yayını, maç linki ve kanalı gibi detaylar haberde.

CANLI| Athletic Bilbao- Atletico Madrid maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Atletico Madrid, İspanya Kral Kupası’nı kazanmak istiyor. Atletico Madrid son 16 turunda ezeli rakibi Real Madrid’i ve çeyrek final mücadelesinde Sevilla’yı mağlup ederek Yarı Final oynamaya hak kazandı. Athletic Bilbao ise Barcelona, Alaves ve Eibar gibi takımları kupanın dışına itti.  İşte zorlu maça dair detaylar...

Athletic Bilbao- Atletico Madrid maçını kanalı ve yayını

Athletic Bilbao ilk karşılaşmada rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Athletic Bilbao - Atletico Madrid maçı 29 Şubat Perşembe günü saat 23.30’da başlayacak. Athletic Bilbao Atletico Madrid maçı Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

İspanya Kral Kupası yarı final maçında Mallorca Real Sociedad’ı mağlup ederek finale kalan takım oldu. Athletic Bilbao - Atletico Madrid maçını kazanan takım finalde Mallorca’nın rakibi olacak.

Athletic Bilbao her türlü galibiyet ve beraberlikte finale kalan takım olurken karşılaşmayı bir farkla Atletico Madrid’in kazanması durumunda mücadele uzayacak. Atletico Madrid maçı iki ve daha fazla farkla kazanması durumunda finale yükselecek.

Senin için hazırladığımız haberler