Augsburg - Borussia Dortmund Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
21.05.2023 - 16:02 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 16:09

Bundesliga'da Augsburg ile Borussia Dortmund karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Augsburg - Borussia Dortmund maçının canlı izle linki haberimizde.

Augsburg - Borussia Dortmund Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'da son düzlüğe gelindi. Geçtiğimiz gün Leipzig'e 3-1 kaybeden Bayern Münih şampiyonluk yarışında büyük bir yara alırken Borussia Dortmund'a ise şans doğdu. Augsburg'a konuk olan Dortmund, bu maçı kazanırsa son haftaya lider girecek.

Augsburg - Borussia Dortmund maçının tarih ve saati

Augsburg ile Dortmund arasındaki Bundesliga maçı 21 Mayıs Pazar günü (bugün), saat 18.30'da başlayacak. Karşılaşma WWK Arena'da oynanacak.

Augsburg - Borussia Dortmund maçını canlı yayınlayacak kanal

Augsburg - Borussia Dortmund maçı beIN SPORTS 4 ve TİVİBU SPOR 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

10 yıllık Bayern krallığını yıkmak için sahaya çıkacak

10 yıl üst üste şampiyon olarak Bundesliga'da krallık kuran Bayern Münih ile yarışan Borussia Dortmund, bu akşam kritik bir maça çıkacak. Augsburg deplasmanına gidecek olan takım, kazanırsa Bayern'in önüne geçerek, son haftaya lider girecek.

 

Dortmund, son haftada Mainz'ı konuk edecek

Augsburg'u yenmesi durumunda son haftaya lider girecek olan Borussia Dortmund, Mainz ile karşı karşıya gelecek. Puan cetvelinin 9. sırasında yer alan Mainz, 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 16.30'da Signal Iduna Park'a konuk olacak.
 

Bayern'in son haftadaki rakibi Köln

Leipzig karşısında kaybederek şampiyonluk yolunda işini zora sokan Bayern Münih, ligin son haftasında Köln ile karşılaşacak. Deplasmanda oynayacak olan Bayern'in maçı 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 16.30'da başlayacak.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Tivibu Spor 1'i izlemenin yolu

Tivibu Spor 1, Tivibu'da yayın yapmaktadır. Diğer dijital platformlar ve uydu üzerinden yer almıyor. Tivibu Spor 1 kanalını izleyebilmek için Tivibu sahibi olmak zorunludur. Tivibu Spor ise ücretsiz şekilde uydu alıcılar ve internet üzerinden izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler