CANLI| Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
22.01.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 10:59

TFF 3. Lig 19. haftasında Ayvalıkgücü kendi sahasında Eynesil Belediyespor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig heyecanı sürüyor. Bugün haftanın açılış karşılaşmasında  Ayvalıkgücü  kendi sahasında Eynesil Belediyespor konuk ediyor. Maç hangi kanalda, saat kaçta ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor Maçı Ne Zaman?

TFF 3. Lig'de Ayvalıkgücü ile Eynesil Belediyespor  karşı karşıya geliyor. Zorlu maç bugün oynanacak. 22 Ocak 2023 Pazar günü 14.00'da olacak. 

Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor Maçı Hangi Kanalda?

Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın yayıncı kuruluşu Fuchs Sports olacak. Karşılaşma Fuchs Sports üzerinden ücretsiz olarak ekranlara gelecek.

Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor Maçını Canlı Takip Et

TFF 3. Lig'de oynanacak olan Ayvalıkgücü - Eynesil Belediyespor  karşılaşmasını AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fuchs Sports nasıl izlenir?

Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler