CANLI| Barcelona Kadın Futbol- Roma Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
29.03.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 16:48

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Barcelona kendi sahasında Roma'yı konuk ediyor. Maç kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Barcelona Kadın Futbol- Roma Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçlarının heyecanı başladı. İtalyan ekibi Roma'yı ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup eden Barcelona, ikinci maçta rakibini sahasında konuk ediyor. İki ekipte karşılaşmadan galip gelerek adını yarı finale yazdırmak için sahaya çıkacaklar.  Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte Barcelona Kadın Futbol Takımı ile Roma Kadın Futbol Takımı arasında oynanacak olan maça dair detaylar...

Barcelona (K) - Roma (K) Maçı Ne Zaman?

Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci karşılaşma bugün oynanacak. 29 Mart Çarşamba günü oynanacak olan zorlu karşılaşmanın ev sahibi İspanyol ekibi olacak.

Barcelona (K) - Roma (K) Maçı Saati

Kadınlar Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Zorlu ligde şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler arasında bugün Barcelona ile Roma yer alıyor. İspanyol ekibi Barcelona, rakibi Roma'yı kendi sahasında konuk edeceği karşılaşma 19.45'te başlayacak.

Barcelona (K) - Roma (K) Maçının Kanalı

Barcelona Kadın Futbol Takımı'nın kendi sahasında konuk edeceği Roma Kadın Futbol arasındaki zorlu karşılaşmanın Türkiye'de yayıncısı bulunmamaktadır. İki ekip kendi Youtube hesabından yayınlayacak. Ayrıca İspanya ve İtalya yerel kanalları da karşılaşmayı ekranlara getirecek. 

Roma'nın en golcü isimleri

Oyuncu Adı Mevki  Gol Sayısı
Vicky Losada Orta Saha 14
Manuela Giugliano Orta Saha 10
Valentina Giacinti Forvet 9
Andressa Alves Orta Saha 7

 

Barcelona Kadın Futbol Takım Bilgisi

Barcelona Kadın Futbol Takımı, İspanya Superliga Femenina'da boy göstermektedir. Evindeki maçlarını Ciutat Esportiva ile Barselona'da oynuyor. Ayrıca teknik direktörlüğünü Xavi Llorens yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler