CANLI| Başakşehir- Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç linki)

06.01.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 13:11

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Başakşehir ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. Maçının kanalı, canlı yayını ve linki gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Başakşehir- Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Başakşehir ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı ve saati gibi aranan detayları haberde. Ayrı maç linki ve 11'ler gibi detaylara da ulaşabilirsiniz.

Başakşehir- Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir - Adana Demirspor maçı 6 Ocak Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Başakşehir'de gözler Krzysztof Piatek'te

Ev sahibi Rams Başakşehir ise eski Beşiktaş ve Fenerbahçe futbolcusu Josef de souza'yı kadrosuna kattı. Son haftalarda çıkışta olan Çağdaş Atan'ın talebeleri 3 puanla yoluna devam etmek istiyor. Son 7 maçta 6 kez fileleri sarsan Polonyalı santrfor Krzysztof Piatek takımın en büyük gol umudu olacak.

Adana Demirspor eksikleri ile sahada

Patrıck Kluıvert'ın ayrılığı sonrası herhangi bir teknik adamla anlaşmayan Adana temsilcisi, teknik sorumlu Serkan Damla yönetiminde sahaya çıkacak. Yabancı oyuncuların bir bir ayrıldığı Yukatel Adana Demirspor sıkntılı günler yaşıyor. Ertaç Özbir ve Marıo Balotelli'nin sakatlığı devam ederken, Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da Jonas Svensson, M'baye Niang ve Badou Ndiaye'nin de sözleşmelerinin feshedilmesi bekleniyor.

Maçın hakemi belli oldu

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Turgut Doman yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler