CANLI| Benfica- Feyenoord maçını canlı izle (Maç linki)

23.10.2024 - 16:40 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 16:41

Milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nu da kadrosunda bulunduran Benfica kendi evinde Feyenoord’u konuk edecek. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki haberde.

CANLI| Benfica- Feyenoord maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi yeni formatında 36 takımlı ligde 2’de 2 yapan ve önemli bir sıralama elde eden Benfica 3’te 3 yapması halinde Aston Villa ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşacak. Milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nu da kadrosunda bulunduran Benfica kendi evinde Feyenoord’u konuk edecek. İşte maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detayları...

Benfica- Feyenoord maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu mücadele 23 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak. Müsabaka TSİ saat 22.00 itibariyle başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı Tabii platformu üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun takıma katılması ile Orkun Kökçü'de daha etkili bir oyun ortaya koymaya başladı. Milli yıldızlarımız verdikleri skor katkısı ile takımının gol yükünü çekiyor. Kerem ligde çıktığı 3 maçta 2 gol 2 asist ile oynarken Şampiyonlar Ligi'nde iki maçı da boş geçmedi. Orkun Kökçü ise çıktığı 9 resmi müsabakada 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler