CANLI| Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
23.03.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 18:12

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. haftada Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. Maçın canlı yayını, kanalı ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. haftada Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. EuroCup’ta başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka mücadelesini kazanarak moral depolamak istiyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detaylar haberde.

Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman?

Beşiktaş Emlakjet, Basketbol Süper Lig’inde Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka mücadelesi 23 Mart cumartesi günü olacak.

Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta?

Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka mücadelesi 23 Mart cumartesi günü saat 20:30’da başlayacak. 

Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Emlakjet - Pınar Karşıyaka mücadelesi 23 Mart cumartesi günü saat 20:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rotayı Basketbol Süper Ligi’ne çeviren siyah-beyazlılar, Pınar Karşıyaka karşısında kazanmayı hedefliyor. Pınar Karşıyaka bu sezon ligde oynadığı 23 karşılaşmada 16 galibiyet, 7 mağlubiyet aldı. Beşiktaş Emlakjet ise 18 galibiyet ve 5 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler