CANLI| Bodrumspor - Gençlerbirliği Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
03.12.2022 - 10:39 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 10:47

TFF 1. Lig 16. haftasında Bodrumspor, bugün kendi sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Zorlu maç hangi kanalda, maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Bodrumspor - Gençlerbirliği Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de 16. hafta maçları başladı. Bugün Bodrumspor kendi sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maç linki ve canlı yayın gibi aramalarda sürüyor. İşte maça dair merak edilenler...

Bodrumspor - Gençlerbirliği Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Bodrumspor - Gençlerbirliği maçı 3 Aralık Cumartesi günü saat 13:30'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bilet fiyatları ne kadar?

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP 200, maraton ve kale arkaları 50, misafir tribünü ise 65 TL olarak belirlendi.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Bu sezon ilk defa Play-Off potasının dışında kaldık. Son maçlarda aldığımız skorlar bizim için iyi değildi. Ufak bir düşüş yakaladık. Bu maçı kazanırsak yeniden çıkışa geçeceğimizi biliyoruz. Artık galibiyet alma zamanımız geldi. Devrenin sonuna kadar maksimum puanı toplamaya çalışacağız" yorumunu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler