CANLI | Borussia Dortmund- Celtic maçını canlı izle (Maç linki)

01.10.2024 - 16:23 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 16:25

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Borussia Dortmund ile Celtic karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Borussia Dortmund- Celtic maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund, Celtic’i konuk ediyor. Devler Ligi bu sezon ilk kez yeni formatla uygulanırken puan sıralamasını ilk 8 sırada tamamlayan takımlar adını doğrudan son 16 turuna yazdıracak. Dortmund, Celtic’i konuk edeceği mücadeleden üç puanla ayrılmak istiyor. İşte dev maça dair detaylar...

Dortmund - Celtic maçı ne zaman, hangi kanalda?

Dortmund - Celtic karşılaşması 1 Ekim Salı günü saat 22:00’da başlayacak. Kritik mücadele Tabii ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında Dortmund ve Celtic karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetirken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden İnigo Prieto ve Jose Naranjo yapacak.

Borussia Dortmund'un performansı

Borussia Dortmund geçtiğimiz sezon beklentilerin uzağında kalırken bu sezon çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.


Dortmund oynadığı maçlarda 11 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü. Devler Ligi’ne galibiyetle başlayan Nuri Şahin’in öğrencileri hem Avrupa’da hem ligde başarılı olmayı hedefliyor.

Tabii ücreti ne kadar 2024?

Tabii'nin ücretsiz olacağı TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından doğrulandı. Daha sonrasında kullanıcıların kullanımına sunulmakta olan tabii.com ve tabii Uygulaması ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Buna göre TRT Tabii uygulaması ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

Senin için hazırladığımız haberler