Borussia Dortmund - Köln Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

19.08.2023 - 19:09 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 19:13

Bundesliga'da Borussia Dortmund ile Köln karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Borussia Dortmund - Köln maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Borussia Dortmund - Köln Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'da 2023/24 sezonu başlıyor. Borussia Dortmund ile Köln karşı karşıya geliyor. Geçen sezon şampiyonluğu Bayern Münih'e kaptıran Dortmund, maratona 3 puanla başlamak istiyor.

Borussia Dortmund - Köln maçının tarih ve saati

Borussia Dortmund ile Köln arasındaki Süper Lig maçının 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü, saat 19.30'da başlaması planlandı.

Borussia Dortmund - Köln maçını canlı yayınlayacak kanal

Borussia Dortmund - Köln maçı beIN SPORTS 4 ve TİVİBU SPOR 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Tivibu Spor'u izlemenin yolu

Tivibu Spor, Tivibu'da yayın yapmaktadır. Diğer dijital platformlar ve uydu üzerinden yer almıyor. Tivibu Spor kanalını izleyebilmek için Tivibu sahibi olmak zorunludur. Tivibu Spor ise ücretsiz şekilde uydu alıcılar ve internet üzerinden izleyebilirsiniz.

TİVİBU GO'yu izlemenin yolu

www.tivibu.com.tr web sitesinde sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web'den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler