CANLI| Cadiz- Sevilla Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
01.04.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 14:01

Cadiz, İspanya La Liga'nın 27. haftasında bugün evinde Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçı canlı izle, maç linki ve hangi kanalda detaylar...

CANLI| Cadiz- Sevilla Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Cadiz, İspanya La Liga'nın 27. haftasında bugün evinde Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmaya dair araştırmalar sıklaşmaya başladı. Milli aranın sona ermesiyle oynanacak olan Cadiz- Sevilla maçına dair detaylar...

Cadiz- Sevilla Maçı Tarihi

İspanya La Liga'nın 27. haftasında oynanacak olan Cadiz ile Sevilla arasında zorlu karşılaşma 1 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

Cadiz- Sevilla Maçı Hangi Kanalda

İspanya La Liga 27. haftasında Cadiz- Sevilla arasında ki zorlu karşılaşma S Sport üzerinden canlı olarak ekranlara gelecek. 

 S Sport Plus’ı nasıl izlerim?

S Sport Plus’ı Samsung marka akıllı televizyonunuzda (Tizen 3.0 ve üzeri modellerde) kullanabilir, geniş ekranda izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

S Sport Plus uygulamasını Smart TV’nizde kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın.
Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus’ı seçin.
S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.
Uygulamanın yüklenme işlemi tamamlandığında S Sport Plus uygulamasını başlatın ve S Sport Plus’a üye olurken kullandığınız eposta adresinizi ve şifrenizi yazıp “Giriş” butonuna basarak Samsung Smart TV’nizde S Sport Plus keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler