Celtic - Atletico Madrid maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
25.10.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 17:28

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Celtic ile Atletico Madrid karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Celtic - Atletico Madrid maçının canlı izle linki haberimizde.

Celtic - Atletico Madrid maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Celtic ile Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Zirvede yer alan Atletico, Celtic karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Celtic - Atletico Madrid maçının tarih ve saati

Celtic ile Atletico Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçının 25 Ekim 2023 Çarşamba günü, saat 22.00'de başlaması planlandı.

Celtic - Atletico Madrid maçını canlı yayınlayacak kanal

Celtic - Atletico Madrid maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

Senin için hazırladığımız haberler