CANLI| Chelsea- Lyon Kadın Futbol Takımı Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
30.03.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 17:04

Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finade bugün Chelsea kendi sahasında Lyon'u konuk ediyor. Karşılaşma kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detayları haberde.

CANLI| Chelsea- Lyon Kadın Futbol Takımı Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçlarının heyecanı başladı. İngiliz ekibi Chelsea ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Lyon ile ikinci maçta evinde karşılaşacak. İki ekipte karşılaşmadan galip gelerek adını yarı finale yazdırmak için sahaya çıkacaklar.  Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte Chelsea Kadın Futbol Takımı ile Lyon Kadın Futbol Takımı arasında oynanacak olan maça dair detaylar...

Chelsea (K) - Lyon (K) Maçı Ne Zaman?

Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci karşılaşma bugün oynanacak. 30 Mart Perşembe günü oynanacak olan zorlu karşılaşmanın ev sahibi İngiliz ekibi olacak.

Chelsea (K) - Lyon (K) Maçı Saati

Kadınlar Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Zorlu ligde şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler arasında bugün Chelsea ile Lyon yer alıyor. İspanyol ekibi Chelsea, rakibi Lyon kendi sahasında konuk edeceği karşılaşma 22.00'de başlayacak.

Chelsea (K) - Lyon (K) Maçının Kanalı

Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın kendi sahasında konuk edeceği Lyon Kadın Futbol arasındaki zorlu karşılaşmanın Türkiye'de yayıncısı bulunmamaktadır. İki ekip kendi Youtube hesabından yayınlayacak. Ayrıca  İngiltere ve Fransa yerel kanalları da karşılaşmayı ekranlara getirecek. 

Senin için hazırladığımız haberler