CSM Targoviste - Eczacıbaşı Dynavit Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
02.02.2023 - 18:38 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 18:48

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde CSM Targoviste ile Eczacıbaşı Dynavit karşılaşıyor. Maçın tarih ve saat bilgisi ile canlı izle linki haberimizde...

CSM Targoviste - Eczacıbaşı Dynavit Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, CSM Targoviste ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Eczacıbaşı, Romanyalı rakibini devirerek 5'te 5 yapmayı hedefliyor.

CSM Targoviste - Eczacıbaşı Dynavit maçının tarih ve saati

CSM Targoviste ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki CEV Şampiyonlar Ligi maçı 2 Şubat 2023 Perşembe günü, saat 19.00'da başlayacak.

CSM Targoviste - Eczacıbaşı Dynavit maçını canlı yayınlayacak kanal

CSM Targoviste - Eczacıbaşı Dynavit maçı Red Bull'un canlı yayın platformundan yayınlanacak.

Eczacıbaşı Dynavit'in CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nin E Grubu'nda mücadele ediyor. Çıktığı 4 maçın hepsini kazanmayı başaran temsilcimiz, 12 puan ile grubun zirvesinde yer alıyor. Eczacıbaşı, grupta Targoviste, Chemik Police ve Maritsa Plovdiv ile yarışıyor.

Red Bull TV izlemenin yolu

Red Bull TV dünyasında motor sporları, kış sporları, ekstrem sporlar, macera, müzik ve daha birçok kategoride filmler ve seriler bulunuyor. Red Bull TV, kütüphanesindeki her içeriği ücretsiz sunuyor. İçeriklere erişebilmek için web sitesi, mobil uygulama ya da akıllı televizyon aracılığı ile Red Bull TV’ye giriş yapmak gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler