CANLI| Fatih Karagümrük- Samsunspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
25.05.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 13:09

Trendyol Süper Lig’de Fatih Karagümrük ve Samsunspor kozlarını paylaşıyor. Zorlu maçın kanalı, linki ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Fatih Karagümrük- Samsunspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’de Fatih Karagümrük ve Samsunspor kozlarını paylaşıyor. 38. hafta mücadelesinde ligde kalmayı garantileyen Samsunspor, Karagümrük karşısında üç puan hedefliyor. İşte zorlu maça dair detaylar…

Fatih Karagümrük- Samsunspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Fatih Karagümrük - Samsunspor mücadelesi 25 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak.

Mehmet Türkmen’in düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karagümrük Süper Lig son maçına çıkıyor

İstanbulspor’un ardından lige veda eden ikinci takım olan Karagümrük, Samsunspor maçını kazanarak veda etmeyi hedefliyor.

Fatih Karagümrük bu sezon ligde geride kalan haftalarda 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı.

Rakip fileleri 46 kez havalandırırken kalesinde ise 51 gol gördü. İstanbul ekibi ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet alamadı.

Karadeniz ekibi geride kalan 37 haftada 43 puan topladı. 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyeti bulunan Samsunspor ligde 12. sırada bulunuyor.

Samsunspor özellikle iç sahada oynadığı maçlardaki performansıyla dikkat çekerken rakip fileleri 41 kez sarsarken kalesinde ise 49 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler