CANLI| Fenerbahçe Beko- Zalgiris Kaunas Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
24.03.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 16:56

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor. Bugün temsilcimiz Fenerbahçe Beko sahasında Zalgiris'i konuk ediyor. Maç linki, canlı yayın ve detaylar haberde.

CANLI| Fenerbahçe Beko- Zalgiris Kaunas Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor.Fenerbahçe Beko ile Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas bugün karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın canlı yayını gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maçı 24 Mart Cuma günü saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka S Sport'ta canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko'da sakatlık şoku

Scottie Wilbekin'den kötü haber geldi. Sarı-lacivertliler, yıldız isminin sakatlığı nedeniyle durumunun iki hafta sonra yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Fenerbahçe‘nin evi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın hakem üçlüsü ise Ilija Belosevic, Emilio Perez ve Ioannis Foufis olacak.

S Sport Plus aylık kaç TL?

S Sport Plus Aylık Paket 34,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 299.99₺'dir. https://app.ssportplus.com/account/signup adresinden ILKAY1999 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 19,99₺'den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 249.99₺'den işlem yapabilirsiniz.

LG Smart TV’lerde S Sport Plus’ı nasıl izlerim?

S Sport Plus’ı LG WebOS 3.0 ve üzeri Smart TV’lerde izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

S Sport Plus uygulamasını Smart TV’nizde kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin;

1- Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın.

2- Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus’ı seçin.

3- S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.

Uygulamanın yüklenme işlemi tamamlandığında S Sport Plus uygulamasını başlatın ve S Sport Plus’a üye olurken kullandığınız eposta adresinizi ve şifrenizi yazıp “Giriş” butonuna basarak LG Smart TV’nizde S Sport Plus keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

 

Senin için hazırladığımız haberler