Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
14.03.2024 - 19:06 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 22:47

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçının canlı izle linki haberimizde.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Belçikalı rakibi Union Saint Gilloise'yi konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan temsilcimiz, Kadıköy'de adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Canlı Anlatım

Maç sona erdi. Fenerbahçe 0-1 Union Saint Gilloise

ÇİZGİDEN ÇIKTI | 76' Union Saint-Gilloise 2'inci gole çok yaklaştı. Sol taraftan kullanılan kornerde Terho'nun kafa vuruşunu Djiku kafayla çizgiden çıkardı.

GOL | 68' Union Saint-Gilloise, Kadıköy'de 1-0 öne geçti. Mücadelenin 68'inci dakikasında Lapoussin ceza sahası sol çaprazından içeriye çevirdi. Rasmussen'in altı pasın önünden yaptığı kafa vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluştu.

61' Ceza sahası içinde topla buluşan İrfan Can Kahveci, topu soluna çekerek sağ çaprazdan sert vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

53' Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Machida'nın kafa vuruşu savunmadan sekerek kornere gitti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

31' Rakip takım çok etkili geldi. Eckert, ceza sahasına girerken şutunu çekti. Kaleci İrfan Can kurtardı. Dönen topu Nilsson yakın mesafeden boş kaleye göndermek istedi ama top üstten dışarı gitti.

27' Rakip yarı alanın ortalarında topu kazanan Fred, ceza sahasına derin pas göndermek istedi. Bu top takım arkadaşlarına geçmedi.

20' Sağ kanatta rakibine çalım attıktan sonra sol ayağıyla ortasını ceza sahasına gönderdi. Kale sahasında Szymanski'nin kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.

18' GOL İPTAL! Fenerbahçe, Osayi Samuel'in golüyle maçta öne geçti. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

15' Sağ kanattan kullanılan uzun taç atışında Nilsson, Oosterwolde'den kurtulup dar açıdan şutunu çekti. Savunmada son anda Djiku araya girdi.

13' Fenerbahçe, ayağa isabetli paslarla rakip yarı alana yerleşmeye çalışıyor.

2' Fenerbahçe etkili geldi. Sağ kanatta Szymanski ile duvar pası yaparak ceza sahasına giren İrfan Can'ın vuruşu savunmaya çarptı ve dışarı gitti.

1' Maçta ilk düdük geldi ve karşılaşma başladı. Başarılar Fenerbahçe.

İlk 11'ler

  • Fenerbahçe:  İrfan Can Eğribayat, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Kent, İrfan Can Kahveci, Batshuayi.
  • Union SG: Lindner, Terho, Castro, Vanhoutte, Machida, Lapoussin, Amani, Rasmussen, Sadiki, Nilsson, Eckert.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasındaki Konferans Ligi maçının 14 Mart 2024 Perşembe günü, saat 20.45'te başlaması planlandı.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçını canlı yayınlayacak kanal

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de maçta 3 isim forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

Union Saint-Gilloise'de 5 eksik

Konuk ekipte ise Mac Allister, Rodriguez ve Leysen'in sakatlıkları bulunuyor. Burgess ve Amoura ise cezalı olmaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler