Galatasaray NEF - Aliağa Petkim Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
04.02.2023 - 16:53 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 16:58

Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray NEF ile Aliağa Petkim karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray NEF - Aliağa Petkim maçının canlı izle linki haberimizde.

Galatasaray NEF - Aliağa Petkim Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Galatasaray NEF ile Aliağa Petkim karşı karşıya geliyor. Ligde üst sıraları hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Aliağa Petkim'i devirerek avantaj elde etmeyi planlıyor.

Galatasaray NEF - Aliağa Petkim maçının tarih ve saati

Galatasaray NEF ile Aliağa Petkim arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı 4 Şubat 2023 Cumartesi günü, saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray NEF - Aliağa Petkim maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray NEF - Aliağa Petkim maçı beIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray NEF'in Basketbol Süper Ligi'ndeki durumu

Galatasaray NEF, oynadığı 17 lig maçında 7 galibiyet, 10 mağlubiyet yaşadı. Sarı-Kırmızılı takım, 24 puan toplayarak ligin 11. sırasında yer aldı.

Aliağa Petkim'in ligdeki durumu

Aliağa Petkim, ligde kötü bir dönemden geçiyor. düşme hattıyla aynı puanda yer alan Aliağa Petkim, çıktığı 17 lig maçında 6 galibiyet, 11 mağlubiyet aldı. Aliağa, 23 puan toplayarak 14. sırada bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler