Galatasaray NEF - Anadolu Efes Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
22.01.2023 - 19:03 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 19:09

Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray NEF ile Anadolu Efes karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray NEF - Anadolu Efes maçının canlı izle linki haberimizde.

Galatasaray NEF - Anadolu Efes Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray NEF ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Üst sıraları hedefleyen iki takım da bu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

Galatasaray NEF - Anadolu Efes maçının tarih ve saati

Galatasaray NEF ile Anadolu Efes arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı 22 Ocak 2023 Pazar günü, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray NEF - Anadolu Efes maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray NEF - Anadolu Efes maçı beIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray NEF'in Basketbol Süper Ligi'ndeki durumu

Galatasaray NEF, Basketbol Süper Ligi'nde 15 maça çıktı. 7 galibiyet, 8 mağlubiyet alan Sarı-Kırmızlılıar, 22 puan ile ligin 11. sırasında yer aldı.

Anadolu Efes'in Basketbol Süper Ligi'ndeki durumu

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 15 müsabakanın 10'unu kazanmayı başardı. 5 kez mağlup olan Anadolu Efes, 25 puan topladı ve ligde 5. sırada bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler