CANLI| Galatasaray Nef - Merkezefendi Basketbol Maçını- Canlı Maç Linki

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 17:08 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 17:17

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. haftasında Galatasaray Nef, kendi sahasında Merkezefendi Basketbol'u konuk ediyor. Maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Galatasaray Nef - Merkezefendi Basketbol Maçını- Canlı Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nda 14. hafta heyecanı sürüyor. Bugün Galatasaray Nef, kendi salonunda Merkezefendi Basketbol takımını konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maç linki gibi detaylarda aranıyor. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray Nef - Merkezefendi basketbol maçı hangi kanalda?

Galatasaray Nef - Merkezefendi basketbol maçı 9 Ocak Pazartesi günü saat 19:00'da beIN SPORTS 5'te canlı yayınlanacak.

Son maç kayıp

Galatasaray Nef, son olarak ligde Ayus Konyaspor Basketbol’a deplasmanda 76-73’lük skorla mağlup oldu.

Ligde 6 galibiyeti bulunan Merkezefendi Basket, son olarak evinde Türk Telekom’u 78-68 yenmeyi başardı. 

Dee Bost 11.92 sayı, 5.31 asist; Angelo Caloiaro ise 11.92 sayı ve 6.46 ribauntla en çok katkı veren oyuncular arasında. Tyrus McGee 13 sayı, Sadık Kabaca 11.46 sayı, 4.15 ribaunt ile oynuyor. 

beIN Sport da maç nasıl izlenir?

Ios, Android ve windows8 işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletlerinizden beIN CONNECT uygulamasını indirerek. Vapurda, serviste, öğle yemeğinde, kısaca dilediğiniz yerde 100'den fazla TV kanalın izleyebilir; canlı yayını durdurup geri alabilirsiniz.

beIN sport nasıl bağlanır?

Uydu alıcınızı internete bağlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz. Ethernet kablosu üzerinden: İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olduktan sonra; kablonun bir ucunu uydu alıcınıza, diğer ucunu modeminize bağlayın. Digiturk kurulumu yapılmış olan uydu alıcınızı internete bağladığınızda kullanıma hazırdır.

Senin için hazırladığımız haberler