CANLI| Galatasaray - Rayo Vallecano Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
03.12.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 18:04

2022 Dünya Kupası arasında ilk hazırlık maçına çıkacak olan Galatasaray, Rayo Vallecano ile karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izle ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Galatasaray - Rayo Vallecano Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası arası sonrası antrenmanlarına başlayan Galatasaray, ilk hazırlık maçını eski oyuncusu Falcao'nun takımı Rayo Vallecano'ya karşı oynayacak. Fenerbahçe'nin mağlup ettiği İspanyol ekip ikinci karşılaşmasına çıkacak. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın 3 Aralık Cumartesi günü LaLiga takımlarından Rayo Vallecano ile oynayacağı zorlu karşılaşma 16.00'da  D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Karşılaşmanın maç öncesi ve maç sonrası programları  D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta izleyicilerle buluşacak. Aykut Aydın’ın anlatacağı hazırlık maçlarına Orhan Uluca yorumlarıyla renk katacak.

Galatasaray'ın ve Rayo Vallecano'nun 11'i

Okan, Dubois, Metehan, Abdülkerim, Van Aanholt, Berkan, Mata, Barış, Yunus, Gomis

Dimitrievski, Lejeune, Balliu, Suarez, Chavarria, Lopez, Valentin, Garcia, Trejo, Andres Martin ve Camello.

Fenerbahçe, geriden geldi kazandı

Fenerbahçe, İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya karşı kendi sahasında 1-0 geride olmasına rağmen karşılaşmayı 3-1 kazanmayı bildi. Sarı-Lacivertlilerde golleri Osayi Samuel, King ve Ferdi Kadıoğlu attı.

D-Smart GO nasıl izlenir?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung marka 2017 ve sonrası üretilen akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D-smart Go Smart TV'de var mı?

Ayrıca D-Smart GO'yu Samsung, LG ve Vestel marka akıllı TVler ile Android TV ve Android kutularda izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler