CANLI| Göztepe- Bodrumspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
26.12.2022 - 12:17 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 12:22

TFF 1. Lig 19. haftasında Göztepe kendi sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geliyor. Maç ne hangi kanalda, ne zaman ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Göztepe- Bodrumspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig 19. haftanın kapanış ve ilk devrenin son maçında Göztepe kendi sahasında Bodrumspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacağına dair merakla aramalar sürmeye devam ediyor. İşte Göztepe- Bodrumspor maçına dair merak edilenler...

Göztepe- Bodrumspor Maçı Hangi Kanalda?

Gürsely Aksel Stadı'nda Reşat Onur Coşkunses'in yöneteceği karşılaşma saat 20.00'de başlayacak, TRT Spor ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. 

Göztepe- Bodrumspor Canlı Takip Et

Göztepe ile Bodrumspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports üzerinden yayınlanacak. Zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bodrumspor'da eksikler var mı?

Göztepe deplasmanına konuk olacak olan Bodrumspor'da tek eksik oyuncu bulunuyor. Akdeniz ekibinde defans oyuncusu Musah Mohammed İzmir deplasmanında olmayacak. 

Göztepe'de eksikler kimler?

Göztepe'de sakatlıkları bulunan golcü Hüsamettin ve Hasic forma giyemeyecek. Kart cezalısı stoper Emir de bu maçta sahadaki yerini alamayacak. Tedavileri tamamlanan kanat Mamah ve sol bek Yunus Emre'nin ise durumu maç saatinde netlik kazanacak. 

 Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, devre arasına iyi bir konumda girmek istediklerini belirtti. Bodrumspor maçını da kazanıp seriyi sürdüreceklerine inandığını dile getiren Özkayımoğlu, "Taraftarımızın desteğini alamayacağız ama onların varlığını hissedeceğiz" dedi.

Bodrumspor'un çalıştırıcısı İsmet Taşdemir de zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Göztepe son haftaların formda takımı. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyup evimize istediğimiz sonucu alarak döneceğiz" yorumunu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler