CANLI| Göztepe- Erzurumspor maçı kanalı ve linki (TFF 1. Lig)

08.04.2024 - 16:59 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 17:05

Trendyol 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde Göztepe, bu akşam Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Göztepe- Erzurumspor maçı kanalı ve linki (TFF 1. Lig)

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, bu akşam oynanacak olan Erzurumspor FK maçının kapalı gişe oynanacağını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Göztepe- Erzurumspor maçı saat kaçta?

Gürsel Aksel Stadı'nda bugün saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Ali Yılmaz düdük çalacak.

Göztepe- Erzurumspor maçı hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Göztepe ile Erzurumspor FK İzmir'de karşılaşacak. Mücadele TRT SPOR'dan ekranlara gelecek.

Hedef Süper Lig

Göztepe'nin 10 maçlık yenilmezlik serisi hafta içinde Kocaelispor deplasmanındaki 3-2'lik mağlubiyetle sona erdi. Haftaya 56 puanla 2. sırada giren İzmir temsilcisi, yarınki maçı kazanıp Süper Lig yolundaki avantajını sürdürmek için mücadele edecek.

Kapalı gişe olacak

Şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı-kırmızılılarda taraftarlar üzerine düşeni yaptı ve tüm biletleri satın aldı. Böylece kapalı gişe oynanacak maç öncesinde Göztepe resmi sosyal medya hesaplarından taraftara teşekkür mesajı yayımlandı. Yapılan paylaşımda, “Teşekkürler Şanlı Göztepe Taraftarı Bugün 20.30’da hep birlikte evimiz Gürsel Aksel Stadyumu’ndayız” ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler