ÖZET İZLE Göztepe 2 - 3 Galatasaray maçı geniş özet izle - beIN maç özeti

Ali Bozkurt
21.02.2022 - 17:10 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 22:52

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Göztepe 2- 3 Galatasaray maçın gollerini, geniş özet ve beIN özet izle...

ÖZET İZLE Göztepe 2 - 3 Galatasaray maçı geniş özet izle  - beIN maç özeti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 26. hafta kapanış karşılaşmasında Göztepe sahasında Galatasaray'ı konuk etti. 5 penaltının olduğu karşılaşmada 4 penaltı kullanıldı ve 1 kırmızı kart ile 1 penaltı VAR'dan döndü. Son dakikaların nefes kestiği maça dair tüm detaylar...

Göztepe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Göztepe - Galatasaray maçı 21 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray - Göztepe maçını canlı takip et

Galatasaray ile Göztepe maçı saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşma beIN SPORTS HD 1 canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. Aşağıda yer alan linkten ise canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

BEIN SPORTS CANLI İZLE

60. randevu


Göztepe ile Galatasaray bugüne kadar ligde 59 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 34 kez rakibini mağlup ederken, Göz-Göz ise 12 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.13 maç da beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray’ın 92 golüne Göztepe 42 golle karşılık verdi.
Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabakayı Galatasaray 2-1’lik skorla kazanmıştı.

42 yıldır berabere kalmıyorlar


İki takım arasında oynanan maçlarda berabere bitmiyor. Galatasaray ile Göztepe son 17 karşılaşmada hiç berabere kalmadı. En son 10 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da oynanan mücadele 1-1 sona ermişti. Bu 17 maçta Aslan 15 kez kazanan taraf olurken, Göz-Göz ise 2 defa galibiyet sevinci yaşadı.

İki takım arasında son 10 maç


Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan son 10 karşılaşmada İstanbul ekibinin üstünlüğü bulunuyor. Hepsi Süper Lig'de oynanan müsabakalar olmak üzere Aslan 9 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Göz-Göz ise 1 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu 10 mücadelenin 4'ü 3-1 ve 4'ü 1-0 ve 2'si 2-1'lik skorlarla sona erdi.

Son 14 karşılaşmada 1 galibiyet


Süper Lig'de oynadığı son 14 karşılaşmada 1 galibiyet alan Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 6 beraberlik elde ederken, tek 3 puan sevincini de Antalyaspor karşısında yaşadı. Aslan son olarak sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇ BAŞLADI

3' Galatasaray ilk atakta golü buldu. Golü atan Nelsson, Sarı-Kırmızı formayla ilk golünü Göztepe'ye attı.

7' Arslanagic, sarı kart gördü.

14' Hakem, oyunu geç başlatan Pena'yı uyararak daha hızlı oynamasını istedi.

16' Göztepe atağa çıkarken Halil'in Nelsson'a yaptığı faul nedeniyle oyun durdu. 

18' Galatasaray, Mostafa Mohamed ile atağa çıktı. Mısırlı oyuncu ceza alanından sert şut çekti. Top kaleci İrfan Can'da kaldı.

21'  Toplam Şut, Göztepe: 3  Galatasaray: 2

23' Göztepe, sağ taraftan atağa çıktı. Ceza alanına gelen ortaya Halil'den önce Nelsson dokundu ve top kornere gitti. Berkan Emir'in kornerini ise Babel kontrol ederek topu Galatasaray'a kazandırdı.

24' Göztepe yine sağ taraftan atağa çıktı. Halil'in 2 oyuncu eksilterek yaptığı tehlikeli ortayı Nelsson karşıladı. Topu kazanan Ndiaye'nin şutunu ise Pena çıkardı.

28' Nelsson, omzunu tutarak kendini yere bıraktı Galatasaray'da Semih Kaya ısınmaya gitti. 

32' Göztepe kalecisi İrfan Can topu oyuna sokarken engelleyen Mostafa Mohamed, sarı kart gördü.

37' Göztepe'de Soner, ceza alanından şut çekti. Topun önüne atlayan Marcao, pozisyonu ceza alanından uzaklaştırdı.

40' Göztepe'nin oyunu başlattığı pozisyonda Pulgar ile Halil topa yükseldi. Pulgar topu kazandı ve Halil yerde kaldı. Halil ceza alanı içinde tedavisini görerek oyuna geri döndü.

43' Galatasaray Babel ile atağa çıktı. Babel yerde kaldı ve hakem oyunu devam ettirdi.

45+1 Göztepe sağ kanattan atağa çıktı. Gelen ortayı uzaklaştırmak isteyen Taylan Antayalı'nın eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ndiaye ilk yarı bitmeden 1-1 beraberliği yakalayan golü attı.

İzmir'de ilk yarı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

46' İkinci yarı başlar başlamaz Galatasaray, Mostafa Mohamed ile atağa çıktı. Göztepe stoperleri topu uzaklaştırdı.

47' Göztepe'de Halil Akbunar, sakatlandı. Sağlık ekibi oyun alanına gelerek tedavi uygulandı. Saha kenarında tedavisi tamamlanan Halil, oyuna devam etti.

50' Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile kontra atağa çıktı. Göztepeli Kerim Alıcı'nın faulü sonrası Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı. 

52' Galatasaray köşe vuruşundan gol aradı. Ndiaye, kafayla topu kornere attı. Pulgar'ın kullandığı ikinci kornere  Mostafa Mohamed kafa vurdu.  Mostafa'nın kafa şutunu İrfan Can kontrol etti.

55' Göztepe gole yaklaştı. Angel'in kafa vuruşunda Pena topu kornere çeldi.

66' Göztepe penaltı bekliyor. Ömer Bayram topu kontrol etmek isterken eline değdi diyerek hakeme itirazlar sürdü. VAR Mete Kalkavan, hakem Arda Kardeşler'e Göztepe'nin 2. kez penaltı beklediği pozisyonu izlemesini tavsiye etti.

66' Ömer Bayram'ın elle müdahalesi nedeniyle Göztepe bir kez daha penaltı kazandı.

70' Penaltı sonrası yine topun başına geçen Ndiaye kendisinin ve takımının 2. golünü attı.  Göztepe 2-1 öne geçti.

85. dakikada Göztepe ceza sahasında gelişen pozisyonda havalanan topa elle dokunan Ndiaye’nin pozisyonunda hakem Arda Kardeşler VAR’a giderek penaltı kararı verdi.

87. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Gomis'in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-2

90+1. dakikada Göztepe ceza sahasında gerçekleşen pozisyonda Gomis’in şutunda topa elle müdahale eden Arslanagic’in pozisyonunda hakem beyaz noktayı gösterdi. Ancak VAR incelemesi sonrasında karar iptal edildi.

90+4. dakikada orta alandan gelişen Galatasaray atağında Cicaldau, ceza sahası içi sol çaprazından kaleye şut attı, kaleci İrfan Can yerden sağına uzanarak topu çeldi. Pozisyonun devamında savunma topu uzaklaştırdı.

90+5. dakikada Göztepe ceza sahasında gerçekleşen pozisyonda Berkan Emir'in Emre Kılınç'a yaptığı müdahaleyi hakem Arda Kardeşler VAR’a giderek penaltı kararı verdi.

90+9. dakikada penaltı atışında topun başına geçen Gomis, kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2-3

Senin için hazırladığımız haberler