CANLI| Guimaraes- Chaves Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Ali Bozkurt
30.01.2023 - 16:40 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 16:46

Portekiz Süper Ligi 18. haftasında Guimaraes kendi sahasında Chaves'ı konuk ediyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Guimaraes- Chaves Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Portekiz 18. hafta maçları tamamlanıyor. Bugün Guimaraes kendi sahasında Chaves'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşma ne zaman, hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maç linki, canlı yayın gibi detaylar haberde.

Napoli- Roma maçının tarih ve saati

Guimaraes - Chaves arasında oynanacak olan Portekiz Süper Ligi 18. hafta maçı bugün 23.15'te oynanacak. 

Guimaraes - Chaves maçını canlı yayınlayacak kanal

Guimaraes - Chaves arasında oynanacak olan Portekiz Süper Ligi karşılaşması Türkiye'den canlı olarak yayımlanmayacak. Zorlu karşılaşma Guimaraes ile Chaves'ın kendi TV'lerinde canlı olarak verilecek.

Maçı Canlı Takip Et

Guimaraes - Chaves arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Vitória Sport Clube veya genel deyişle Vitória de Guimarães, 1922 yılında Portekiz'in Guimarães şehrinde kuruldu. Renkleri; Siyah - Beyaz'dır. Maçlarını 30,165 kişilik D. Afonso Henriques Stadyumu'nda yapmaktadır.

Yaygın olarak Chaves olarak bilinen Grupo Desportivo de Chaves, şu anda Primeira Liga'da oynayan Chaves'ten bir Portekiz futbol kulübüdür. 1949'da kuruldular ve şu anda Estádio Municipal de Chaves'de oynuyorlar. Ev formaları mavi şort ve çoraplı kırmızı-mavi çizgili gömlek ve deplasman forması tamamen beyaz.

Senin için hazırladığımız haberler