CANLI| Güney Kıbrıs- Kosova maçını canlı izle (Maç linki)

09.09.2024 - 16:28 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 16:31

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Güney Kıbrıs - Kosova kozlarını paylaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detayları haberde.

CANLI| Güney Kıbrıs- Kosova maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Güney Kıbrıs - Kosova kozlarını paylaşacak. Futbolseverler müsabakayı canlı ve şifresiz takip etmek için detayları araştırıyor. Zorlu maça dair detaylar haberde.

Güney Kıbrıs - Kosova maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Güney Kıbrıs - Kosova maçı 9 Eylül Pazartesi günü saat 19:00'DA oynanacak. Müsabaka, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Exxen TV nasıl kurulur?

Televizyonunuzdaki uygulama marketine girip Exxen'i bulabilirsiniz. Her televizyonun mağazası markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. Cihazınızdaki markete giriş yapıp "Exxen" diye aratarak uygulamayı bulabilir ve "İndir" tuşuna basarak da kurabilirsiniz.

Exxen TV'den izlenebiliyor mu?

Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda seni bekliyor. Dilersen Exxen'i Samsung,LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level ve Apple TV, gibi Akıllı TV uygulamaları üzerinden de izleyebilirsin.

Senin için hazırladığımız haberler