CANLI| Halkbank - Jastrzebski Wegiel Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
29.03.2023 - 15:24 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 15:30

CEV Şampiyonlar Ligi Erkekler Voleybol yarı final ilk maçında temsilcimiz Halkbank, kendi sahasında astrzebski Wegiel'i konuk ediyor. Maç linki ve detaylar haberde.

CANLI| Halkbank - Jastrzebski Wegiel Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

CEV Şampiyonlar Ligi Erkekler Voleybol yarı final heyecanı başladı. Zorlu karşılaşmalar arasında bugün temsilcimiz Halkbank, final için rakibi Jastrzebski Wegiel'i konuk ediyor. Karşılaşma kanalı, canlı yayın ve detayları haberde.

Halkbank - Jastrzebski Wegiel Maçı Tarihi

CEV Şampiyonlar Ligi Erkekler Voleybol karşılaşmaları başlıyor. Yarı finale yükselen temsilcimiz Halkbank, bugün kendi sahasında Jastrzebski Wegiel'i konuk edecek. Zorlu karşılaşma 29 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Halkbank - Jastrzebski Wegiel Saati

Halkbank - Jastrzebski Wegiel arasında oynanacak olan yarı final ilk karşılaşması bugün 19.00'da başlayacak.

Halkbank - Jastrzebski Wegiel Maçı Kanalı

Halkbank - Jastrzebski Wegiel arasında oynanacak olan yarı final ilk karşılaşması TRT Spor üzerinden şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı TRT Spor WEB ve TV üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Halkbank kendi Youtube üzerinden de yayımlayacak.

 Halkbank SK'nın erkek voleybol takımıdır. Kulüp 21 Temmuz 1983 tarihinde kurulmuştur. Ankara’da faaliyet göstermektedir. Renkleri kırmızı, mavi ve beyazdır. Maçlarını Başkent Voleybol Salonu’nda oynamaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler