Hataysapor-Galatasaray Maç Özeti ve Goller İzle

Ali Bozkurt
16.01.2022 - 17:51 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 21:10

Süper Lig'de Hatayspor sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Hatayspor - Galatasaray maçını beIN Sports'tan izle. Maç özeti izle. Torrent'in ilk maçı haberimizde....

Hataysapor-Galatasaray Maç Özeti ve Goller İzle

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Peki Hatayspor- Galatasaray maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Hatayspor Galatasaray maçı hangi kanalda, maçın hakemi kim ve VAR hakemi kim?


Yeni Hatay Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbol severler mücadeleyi beIN Sports 1'den izleyebilecek. Kritik karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Uğurlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Cihan Aydın. Hatayspor-Galatasaray maçının VAR hakemi MHK tarafından henüz açıklanmadı.

Hatayspor Galatasaray maçı 11'leri


Hatayspor:  Abdullah, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Ruben, Kamara, Saba, Dylan, Mame

Yedekler: Yavuz, Emre, Eren, Simon, Isaac, Mehdi, Muhammed, Kahraba, Sadık, Bertuğ

Galatasaray: İsmail, Alpaslan, Marcao, Boey, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Emre, Halil.

Yedekler: Fatih, Yedlin, Assunção, Oğulcan, Ömer, Morutan, Atalay, Aytaç, Barış Alper, Bartuğ

İlgini Çekebilir
Hatayspor - Galatasaray maç linki, ücretsiz maç izle
Habere Git

Hatayspor Galatasaray maçı sakat ve cezalılar kimler?


Galatasaray'da 6 futbolcu, farklı nedenlerle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne ve Işık Kaan Arslan ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, formasını terletemeyecek.

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda olan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Mustafa Muhammed de yarın süre alamayacak.

Hatayspor'da sakatlığı süren Burak Can Çamoğlu ile ülkelerinin milli takımlarındaki Munir Mohand Mohamedi, Ayoub El Kaabi ve Adama Traore forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Hatayspor - Galatasaray maçı canlı izle! (Maç linki)
Habere Git

Domenec Torrent ilk maçında


Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçına çıkacak. Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra sözleşme imzalanan 59 yaşındaki İspanyol teknik adam, Galatasaray'ın başındaki ilk sınavını Hatayspor deplasmanında verecek.

İlgini Çekebilir
Hatayspor - Galatasaray CANLI İZLE, GS maçı canlı izle
Habere Git

Kart ceza sınırında kimler var?

DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve Berkan Kutlu, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 22. haftadaki Kasımpaşa maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Hatayspor Galatasaray maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 21. hafta maçı olan Hatayspor-Galatasaray maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Hatayspor'un galibiyetine 2.85 oran, beraberliğe 3.25, Galatasaray'ın galibiyetine ise 2,60 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.20, 2,5 Alt oranı 1.91, 3,5 Alt oranı 1.33, 4,5 Alt oranı 1.11 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.69, 3,5 üst oranı 2.44, 4,5 üst oranı 3.85 oldu.

Hatayspor ile 4. randevu


Galatasaray, Süper Lig'de bordo-beyazlı takımla 4. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Hatay temsilcisi ile yaptığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi yaşadı.

Geride kalan sezon İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, Hatay'da oynanan maçı ise Hatayspor 3-0'lık skorla kazandı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşmayı da sarı-kırmızılılar 2-1 üstün tamamladı.

Son 9 lig maçında 1 kez kazanabildi


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 7 gol atan "Cimbom", kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Maç özeti

4-2 Hatay üstünlüğü ile sona eren heyecan dolu mücadelenin maç özeti haberimizde.

Hatayspor ilk fırsatı kaçırdı

Maçın ilk dakikalarında iki ekipte gol pozisyonuna girdi. En net pozisyona ise 5. dakika da Saba Lobjanidze ile oldu. Diof'un indirdiği topu Saba Lobjanidze üstten auta attı!

Ahmet Çalık Unutulmadı

Galatasaray eski oyuncusu ve son olarak Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık, Süper Lig karşılaşmalarının 6. dakikasında anılmaya devam ediyor. 6. dakika da oyun durarak vefat eden Ahmet Çalık anıldı. Galatasaray yedek kulübesi ise Ahmet Çalık'ın Galatasaray formasını gösterdi.

Tansiyon yükseldi

Karşılaşmanın 10. dakikasında Alpaslan ile Kamara arasında tartışma çıktı. Oyuncular ve hakemin araya girmesinden sonra iki oyuncu uyarı alarak oyuna devam ettiler.

Emre Kılınç ile öne geçildi

Galatasaray 23. dakikada Emre Kılınç'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Patrick van Aanholt'un asisti ile Emre Kılınç topu kaleye gönderdi ve Galatasaray'ı öne geçirdi.

Penaltı kaçtı

Galatasaray, köşe vuruşu sonrası penaltı kazandı. Patrick van Aanholt'un 28. dakikada kullandığı penaltıyı Abdullah Yiğiter kurtardı. Kaleci Abdullah kariyerinde ilk kez penaltı kurtardı. Penaltıdan hemen sonra ise Hatayspor gole yaklaştı. Saint-Louis, topu taşıyarak ceza alanına girdi ve sol çaprazdan yaptığı vuruş Van Aanholt'tan geri döndü. Galatasaray bu sezon kullandığı 4 penaltıdan 3'ünü kaçırdı. Atılan tek golü Cicaldau attı.

Hatayspor penaltı kazandı

43. dakiaka da Hatayspor, penaltı kazandı. Alpaslan'ın yaptığı hareket sonrası penaltının başına geçen Diouf beraberliği yakalayan golü attı

Kerem Aktürkoğlu, çalıştığı yerden golü buldu

Galalatasaray'da Kerem Aktüroğluü hafta içi frikik çalışmaları yaptığına dair videolar yayınladı. Hatayspor 45+6'da frikikin başına geçen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı öne geçiren golü attı

Kamara beraberliği buldu

63. dakikada Galatasaray'ın baskısından kontra atağa çıkan Hatayspor, Kamara ile golü bularak durumu 2-2'e getirdi.

Hatayspor geriden geldi öne geçti


Hatayspor yeni transferi Kahraba maça asist ile başladı. Kahraba ters tarafta koşan Lobjanidze'ye attığı top sonrası içeriye giren  Lobjanidze, takımını 3-2 öne geçiren golü attı.

Hatayspor 4'ü buldu

Maçın 90+1. dakikasında Lobzhanidze, Hatayspor'un 4. golünü attı. Durum, 4-2'ye geldi.

Maç sonucu

Hatay'da son düdük çaldı. Atakaş Hatayspor, Galatasaray'ı 4-2 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler