CANLI| Hollanda- Almanya maçını canlı izle (Maç linki)

10.09.2024 - 20:39 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 20:41

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Hollanda ile Almanya kozlarını paylaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Hollanda- Almanya maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Hollanda ile Almanya kozlarını paylaşacak. Futbolseverler müsabakayı canlı ve şifresiz takip etmek için detayları araştırıyor. Maça dair detaylar haberde.

Hollanda - Almanya maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Hollanda - Almanya maçı 10 Eylül Salı günü saat 21:45'te oynanacak. Müsabaka, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

EXXEN internet ne kadar yiyor?

Elbette içeriğin keyfine varabilmek için en yüksek kalitede izlemenizi öneririz. İşte Exxen izlemek için video kalitesine göre internet hızları: SD kalitesinde bir video izlemek için minimum 3 Mbps internet hızına sahip olmalı. HD kalitesinde bir video izlemek için minimum 5 Mbps internet hızına sahip olmalı.

EXXEN de kaç profil oluşturulabilir?

Mobil uygulamamız veya www.exxen.com üzerinden aktif hesabına giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst tarafında yer alan "Profilim - Profil değiştir" seçenekleri içerisinden 5 yeni profil oluşturabilirsin.

Exxen de film var mı?

Kendine özgü dizileri ve içerikleri ile çok sevilen Exxen hakkında merak edilen konulardan biri de filmleri. Exxen'de izlenebilecek filmler çok çeşitli olmasa da izlerken keyifle vakit geçirebileceğiniz alternatifler mevcut.

Senin için hazırladığımız haberler