CANLI| İstanbulspor-Ümraniyespor maçını canlı izle (Maç Linki)

14.09.2024 - 17:31 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 17:40

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. İstanbulspor - Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| İstanbulspor-Ümraniyespor maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. İstanbulspor - Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçın kanalı canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı ne zaman?

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı 14 Eylül Cumartesi

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı saat kaçta?

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı saat 19.00’da

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor-Ümraniyespor maçı TRT Tabii’de

TRT Tabii nasıl izlenir?

TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak 7 Mayıs'tan itibaren izleyebilirsiniz.

İstanbulspor'dan Amedspor'a 'geçmiş olsun' mesajı

İstanbulspor, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı'nın trafik kazası geçirmesi nedeniyle bir mesaj paylaştı. Bugün İzmir'de otomobili ile seyir halindeyken kaza geçiren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı hastaneye kaldırıldı. Hayatı tehlikesi bulunmayan Elaladı'nın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi. Yoğun bakıma alınan Elaldı'nın tedavisi sürüyor.

Ümraniyespor son saniyede transfer açıkladı

Kocaelispor’un bir süredir kulüp bulmasını istediği Burak Öksüz, transferin bitimine 10 dakika kala Ümraniyespor ile sözleşme imzaladı

Senin için hazırladığımız haberler