Fenerbahçe - Altay Maç Özeti

Ali Bozkurt
19.01.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 22:03

Süper Lig'in 22. haftasında, Fenerbahçe sahasında Altay ile karşılaştı. Fenerbahçe - Altay maçı kaç kaç bitti. Maç özeti ve maç sonucu haberimizde...

Fenerbahçe - Altay Maç Özeti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe sahasında Altay ile karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe -  Altay maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe - Altay maçı ne zaman, hangi kanalda?


Ülker Stad'ında olacak olan Fenerbahçe - Altay maçı saat 20.00'da olacak. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek. Karşılaşmayı Ajansspor Maç Merkezi sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Linkine ulaşmak için de habere devam edebilirsiniz. Maç Merkezi linkimiz aşağıda da yer almaktadır. Ayrıca maçın canlı yayın linki de aşağıda yer alıyor. Üye olarak canlı takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe 2 maç sonra galibiyet, Kartal siftah peşinde


Ligde son iki hafta kazanamayan ve sezon sonuna kadar takımın başına getirilen İsmail Kartal ile oynadığı ilk maçında Antalya deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe sahasında Altay'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler 2 maç sonra kazanmak isterken, İsmail Kartal da yeni görevinde siftah peşinde. 

Altay galibiyet hasretini bitirme istiyor


7. haftada Beşiktaş'ı 2-1 yendikten sonra bir daha galip gelemeyen Altay, Mustafa Denizli'nin ardından Mert Nobre ile çıktığı ilk maçta Alanyaspor'a 2-0 mağlup olmuştu. 14 maçtır galibiyete hasret olan İzmir ekibi hem Mert Nobre yönetiminde ilk galibiyetini almak hem de tarihinin en kötü serisini sonlandırmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Altay maçı canlı izle! (Maç linki)
Habere Git

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 21 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, haftaya 33 puanla 6. sırada girdi.

 

Süper Lig'de 14 maçtır galip gelemeyen, son 6 müsabakadan da mağlup ayrılan Altay ise 18 puan ve averajla 18. basamakta yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsmail Kartal siftah peşinde! İşte Altay maçı 11'i...
Habere Git

Fenerbahçe Altay maçının hakemi ve VAR hakemi kim?


Kritik karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mustafa Sarvanlar yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Onur Özütoprak Fenerbahçe-Altay maçının VAR hakemi olarak Sarper Barış Saka atandı. AVAR'da ise Alper Çetin ve Yakup Özhan görev yapacak.

5 futbolcu ceza sınırında


Fenerbahçe'de 5 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci, 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 23. haftadaki Demir Grup Sivasspor müsabakasında görev yapamayacak.

Fenerbahçe Altay maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 22. hafta maçı olan Fenerbahçe-Altay maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.29 oran, beraberliğe 4.40, Altay'ın galibiyetine ise 6.75 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.65, 2,5 Alt oranı 2.21, 3,5 Alt oranı 1.46, 4,5 Alt oranı 1.17 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.13, 2,5 Üst oranı, 1.51, 3,5 üst oranı 2.11, 4,5 üst oranı 3.30 oldu.

Kadıköy'de maç başladı!

Hakem Hüseyin Göçek, heyecan verici maçın ilk düdüğünü çaldı. Fenerbahçe-Altay maçı başladı.

Altay, Fenerbahçe karşısında öne geçti!

Altay, Fenerbahçe karşısında yarattığı ilk tehlikeli atakta golü buldu. Thaciano'nun pasında kaleci Ertuğrul Çetin ile karşı karşıya kalan Ahmed Rayan, topu ağlara yolladı.

Szalai cezalı duruma düştü

Maçın 23. dakikasında Attila Szalai, Pinares'e yaptığı faul sonrası sarı kart görerek, cezalı duruma düştü. Szalai, hafta sonu oynanacak DG Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin ilk şutu 25. dakikada geldi

Fenerbahçe, Altay karşısında ilk şutunu 25. dakikada buldu. Sağ kanattan yapılan ortada Serdar Dursun, kaleci Lis'in üzerine vurdu. Pozisyonun ardından Serdar, Altay savunmacısı Tolga Ünlü'nün kendisini çektiğini belirterek, hakemden penaltı istedi.

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye nefes verdi

Fenerbahçe, Altay karşısında İrfan Can Kahveci ile eşitliği yakaladı. Serdar Dursun'un asisti ile Kadıköy'de ilk golünü atan İrfan Can, skoru 1-1 yaptı.

Maçın ilk yarısı sona erdi

Hüseyin Göçek, ilk yarının son düdüğünü çaldı. Taraflar, soyunma odasına 1-1'lik beraberlik ile girdi.

Kadıköy'de ikinci yarı başaldı

Fenerbahçe-Altay maçının ikinci yarısı başladı.

Fenerbahçe'nin ilk korneri

Fenerbahçe'nin Altay karşısında oynadığı karşılaşmada kazandığı ilk köşe vuruşu, maçın 64. dakikasında geldi.

Fenerbahçe öne geçti!

Fenerbahçe, yenik duruma düştüğü Altay maçının 72. dakikasında, İrfan Can'ın asistinde Serdar Dursun'un kafa vuruşu, Sarı-Lacivertliler'i öne geçirdi. Durum 2-1.

Fenerbahçe 3'ü kaçırdı

Fenerbahçe, 2. golden sonra baskısını artırdı. 75. dakikada Altay savunmasını geçen İrfan Can Kahveci, kaleci ile karşı karşıya geldi. Altay file bekçisini de çalımlayan İrfan Can'ın, açısı kayboldu. Dar açıdan boş kaleye vurmayı düşünmeyen İrfan Can, içerdeki Serdar Dursun'a pas vermeyi tercih etti. Fakat Altay savunması araya girerek, topu uzaklaştırdı.

Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği

77. dakikada Fenerbahçe'de Sosa ve İrfan Can Kahveci, oyundan alınırken, Zajc ve Mesut Özil, oyuna dahil oldu.

Altay'da oyuncu değişikliği

79. dakikada Altay'da Ahmed Rayan, yerini Bamba'ya bıraktı.

Altay'da oyuncu değişikliği

82. dakikada Altay'da Björkander, yerini Eren Erdoğan'a bıraktı.

Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği

89. dakikada Fenerbahçe'de Crespo, yerini Meyer'e bıraktı.

Oynanmayan dakikalar süreye eklendi

Fenerbahçe-Altay maçında oynanmayan süre 5 dakika olarak belirlendi.

Duraklamalarda Altay 10 kişi

Oyuncu değişikliği hakkı dolay Altay, duraklama dakikalarını 10 kişi olarak oynayacak. Thaciano, Serdar Dursun ile girdiği ikili mücadele sakatlık geçirdi. Bir süre oyuna sekerek devam eden oyuncu, 90+1'de oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maç sona erdi

Fenerbahçe, Altay karşsında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı. İsmail Kartal, Sarı-Lacivertli takımla ilk galibiyetini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler