CANLI| Karacabey Belediyespor- Uşakspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
21.01.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 10:31

TFF 2. Lig 21. haftasında Ankara Demirspor kendi sahasında Serikspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Karacabey Belediyespor- Uşakspor  Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig heyecanı sürüyor. Bugün haftanın açılış karşılaşmasında Karacabey Belediyespor kendi sahasında Uşakspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, saat kaçta ve canlı yayın gibi detaylar haberde.  

Karacabey Belediyespor- Uşakspor Maçı Ne Zaman?

TFF 2. Lig'de Karacabey Belediyespor ile Uşakspor karşı karşıya geliyor. Zorlu maç bugün oynanacak. 21 Ocak 2023 Cumartesi günü 14.00'da olacak. 

Karacabey Belediyespor- Uşakspor Maçı Hangi Kanalda?

Karacabey Belediyespor- Uşakspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın yayıncı kuruluşu Fuchs Sports olacak. Karşılaşma Fuchs Sports üzerinden ücretsiz olarak ekranlara gelecek.

Karacabey Belediyespor- Uşakspor Maçını Canlı Takip Et

TFF 2. Lig'de oynanacak olan Karacabey Belediyespor- Uşakspor karşılaşmasını AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fuchs Sports nasıl izlenir?

Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.

Fuchs Sports uygulaması nasıl indilir?

Google Play üzerinden uygulamayı indirmek için uygulama dilini Türkçe seçin. Kurulumu tamamlayın. Ugulama üzerinden Türkiye maçlarını seçin. Yayın akışında olan maçları canlı izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler