CANLI| Kasımpaşa- Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
15.01.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 15:49

Süper Lig 18. haftasında Kasımpaşa kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Kasımpaşa- Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul ekibi Kasımpaşa kendi sahasında bir diğer İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maç linki gibi meraklarda sürüyor. İşte zorlu maça dair detaylar...

Kasımpaşa - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

İlk 11'ler belli oldu!

Kasımpaşa: Erdem, Donk, Graovac, Hadergjonaj, Yasin, Tırpan, Hajradinovic, Eysseric, Ahmet, Mortadha, Bahoken

Fatih Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Dresevic, Ricci, Kazım, Borini, Levent Mercan, Colley, Ozdoev, Shukurov, Baniya

Zorlu maçın VAR hakemi belli oldu

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadelede VAR hakemi olarak Erkan Engin görev yapacak. Engin'e AVAR olarak Mustafa İlker Coşkun ve Gürcan Hasova eşlik edecek.

Maçın hakemi belli oldu

Zorlu mücadelede hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay'ın yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Yiğit Arslan olacak.

Maçı Canlı Takip Et

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Tarkan Serbest ve Hadergjonaj’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Petretta ve Fall Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler