CANLI| Kasımpaşa- Sivasspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
01.03.2024 - 15:58 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 16:03

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Zorlu maçın saati, kanalı ve canlı yayını gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Kasımpaşa- Sivasspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Kasımpaşa Sivasspor maçı, Süper Lig’in 28’inci Hafta mücadelesinde üst sıralarda konumlanmak isteyen iki takım için de kritik 3 puan olacak. İşte maça dair aranan detaylar...

Kasımpaşa - Sivasspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Kasımpaşa - Sivasspor maçı 1 Mart Cuma günü saat 20:00'de oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Sivasspor maçı, iki takımın İstanbul’daki 16’ncı karşılaşması olacak. Rakibinin evinde 7 kez galibiyet elde eden Sivasspor, 6 maçtan mağlup, 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

beIN sport nasıl satın alınır?

Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

beIN sport nasıl abone olurum?

beIN Sports abonelik oluşturmak için size en yakın Digiturk servisini ziyaret edebilir ya da platformun online sitesi üzerinden yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik formunu doldurduktan sonra Bein Sports müşteri hizmetleri sizinle iletişime geçerek üyeliğinizin aktive edilmesine yardımcı olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler