CANLI | Kocaelispor- Şanlıurfaspor maçını canlı izle (Maç Linki)

30.09.2024 - 16:45 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 16:48

TFF 1. Lig'de ilk hafta maçları devam ediyor. 7. hafta müsabakasında Kocaelispor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Kocaelispor- Şanlıurfaspor maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de ilk hafta maçları devam ediyor. 7. hafta müsabakasında Kocaelispor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. İşte zorlu maça dair detaylar.

Kocaelispor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Kocaelispor - Şanlıurfaspor maçı 30 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de TRT Spor ve beIN Sports 2'de canlı yayınlanacak.

Kocaelispor da kimler eksik?

Sakatlığı devam eden Markao ve 1 maç daha cezası bulunan Oğulcan Çağlayan, Şanlıurfaspor karşısında kadroda yer almayacak. Temsilcimizin mücadeleye kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Ahmet Oğuz, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Muharrem Cinan, orta alanda Tarkan Serbest , Pedrinho, Cihat Çelik, kanatlarda Furkan Gedik, Ryan Mendes ve forvet hattında Ahmet Sagat 11'i ile başlaması bekleniyor.

Ertuğrul Sağlam değişikliğe gidecek

Ligde 7'nci hafta maçında temsilcimiz Kocaelispor, bu akşam sahasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Yeşil-siyahlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın geçtiğimiz haftaya göre ilk 11'de önemli değişikliklere yer vermesi bekleniyor. Süre aldığı her dakika etkili olan Furkan Gedik ile orta sahanın tecrübeli ismi Yusuf Cihat Çelik'in bu akşam Şanlıurfaspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Maçın hakemi belli oldu

Yıldız Entegre Kocaeli Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler