Lazio - Hellas Verona maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

16.09.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 11:05

İtalya Serie A'nın 4 hafta maçında Marco Baroni yönetimindeki Lazio, evinde Paolo Zanetti'li Hellas Verona'yı konuk ediyor. İşte Lazio - Hellas Verona maçının saati, kanalı ve linki...

Lazio - Hellas Verona maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da heyecan devam ediyor. 4. hafta maçında Lazio ile Hellas Verona karşı karşıya geliyor. Stadio Olimpico'da oynanacak mücadelede her iki tarafta 3 puan için mücadele verecek. İşte Lazio - Hellas Verona maçına dair tüm detaylar...

Lazio - Hellas Verona maçının saati, kanalı

Lazio - Hellas Verona maçı 16 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Mücadele S Sport 2 ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

Lazio'dan Ciro Immobile itirafı gelmişti

Lazio forması giyen Patric, eski takım arkadaşı ve kaptanı Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a transferine ilişkin flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Patric, Dazn'a yaptığı açıklamada, "Onun gibi tarih yazan bir oyuncu, gidince bir boşluk bırakıyor . Ama sanırım bitmesi gerektiğinde bitti, kulüp onunla anlaşmaya vardı. Herkes için mutlu bir veda oldu ve her iki taraf da gayet iyi. Herkes Ciro'yu her zaman hatırlayacak, burası her zaman onun evi olacak." dedi.

Ciro Immobile bu sezon Beşiktaş'ta 6 maça çıktı. 34 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol atma başarısı gösterdi.

Hellas Verona, Suat Serdar'ı transfer etmişti

İtalya Ligi takımlarından Hellas Verona, Türk asıllı Alman futbolcu Suat Serdar'ın bonservisini satın aldı.

Hertha Berlin'in Hellas Verona'ya kiraladığı Suat Serdar, Serie A'da 25 maçta görev yaptı. İtalyan ekibinde performansı beğenilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni sezon öncesi resmi imzayı attı.

Hella Verona, Hertha Berlin'e 4,5 milyon euro ödedi ve transfer için anlaşma sağlandı. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, Suat Serdar ile 2028 yılına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler