Manchester City - Wolverhampton Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

22.01.2023 - 16:51 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 17:07

Premier Lig'de Manchester City ile Wolverhampton karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Manchester City - Wolverhampton maçının canlı izle linki haberimizde.

Manchester City - Wolverhampton Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in 21. haftasında Manchester City ile Wolverhampton karşı karşıya geliyor. Lider Arsenal'i yakından takip eden City, Wolverhampton'ı ağırlayacağı maçta 3 puan hedefliyor.

Manchester City - Wolverhampton maçının tarih ve saati

Manchester City ile Wolverhampton arasındaki Süper Lig maçı 22 Ocak 2023 Pazar günü, saat 17.00'de başlayacak.

Manchester City - Wolverhampton maçını canlı yayınlayacak kanal

Manchester City - Wolverhampton maçı beIN SPORTS 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücaeleyi, AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Manchester City'nin Premier Lig'deki durumu

Manchester City, çıktığı 19 Premier Lig maçında 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Lider Arsenal'i kovalayan City, zirvenin 5 puan gerisinde, 42 puan ile 2. sırada yer aldı.

Wolverhampton'ın Premier Lig'deki durumu

Wolverhampton, Premier Lig'de kötü bir dönemden geçiyor. 19 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan Wolverhampton, topladığı 17 puan ile düşme hattının 1 sıra üzerinde, 17. sırada bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler