Manchester United - Sevilla Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
13.04.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 17:39

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile Sevilla karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Manchester United - Sevilla maçının canlı izle linki haberimizde.

Manchester United - Sevilla Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı. En ilgi çekici eşleşmelerden biri olan Manchester United ile Sevilla karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak, rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Manchester United - Sevilla maçının tarih ve saati

Manchester United ile Sevilla arasındaki Avrupa Ligi maçı 13 Nisan 2023 Perşembe günü, saat 22.00'de başlayacak.

Manchester United - Sevilla maçını canlı yayınlayacak kanal

Manchester United - Sevilla maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Spor aylık fiyat reklamlı olarak 49,80 TL, reklamsız olarak aylık fiyat ise 69,80 TL olarak belirlenmiştir.

Exxen 1 aylık üyelik

Exxen Paketi Seçilmesi Halinde; Tüm hat tiplerinde aylık yenilenen Abonelik bedeli reklamlı paket için 56,20 TL ve reklamsız paket için 73,80 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Senin için hazırladığımız haberler