CANLI| Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket Maçı Linki Ve Kanalı

Ali Bozkurt
17.03.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 16:33

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonunda 21. hafta Merkezefendi ile Konyaspor Basket karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izle, maç linki ve detaylar haberde.

CANLI| Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket Maçı Linki Ve Kanalı

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonunda 21. haftasında Merkezefendi Basket Takımı kendi sahasında Ayos Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın canlı yayını merak edilirken maç linki ve saati de araştırılmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket Maçı Tarihi

Merkezefendi Belediyesi Basket ile AYOS Konyaspor Basketbol 17 Mart Cuma gübü karşı karşıya gelecek.

Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket Maçı Saati

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket Maçı Kanalı

Merkezefendi Basket- Konyaspor Basket arasında oynanacak olan Basketbol Süper Lig'i karşılaşması beIN Sports üzerinden ekranlara gelecek.

beIN sport nasıl giriş yapılır?

www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz.

beIN sport ve Digiturk aynı mı?

2015 yılında beIN Media Group Digiturk platformunu satın alarak spor konusunda daha fazla yayın yapılmış böylelikle kanal sayısı müsabaka fazlalığından yetmemeye başlamıştır ve bu nedenle 2 geçici kanal açılmıştır. 2016 yılında Lig TV 4K kanalı dönüşümlü yayına başlayarak tam anlamıyla 4K yayını başlamıştır.

Senin için hazırladığımız haberler