CANLI| Norwich City - Sheffield United Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
01.04.2023 - 13:04 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 13:07

EFL Championship 39. hafta kapanış maçında Norwich City kendi sahasında Sheffield United'i konuk ediyor. Maçı canlı izle, maç linki ve hangi kanalda gibi detaylar haberde.

CANLI| Norwich City - Sheffield United Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

EFL Championship 39. haftanın son karşılaşmasında bugün  Norwich City kendi sahasında Sheffield United'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

Norwich City - Sheffield United maçı saati ve tarihi

Norwich City - Sheffield United arasında oynanacak olan EFL Championship 39. hafta maçı bugün (1 Nisan Cumartesi) saat 17.00'de başlayacak.

Norwich City - Sheffield United Maçı Kanalı

Norwich City - Sheffield United arasında oynanacak olan maçın Türkiye'de yayıncısı bulunmamaktadır. Zorlu karşılaşma İngiliz kanalı SKY Sports üzerinden yayınlanmaktadır.

Norwich City Football Club Norwich, Norfolk merkezli bir İngiliz profesyonel futbol kulübüdür. EFL Championship'te mücadele etmektedir. Premier League'in 1992-93 sezonundan kurucu olan kulüp, ilk üç sezonunu oynamış ve UEFA Kupası'nda 3. tura erişmeyi başarmıştır. 2004-05 sezonunda tekrar Premier Lig'e yükselmiştir.

Sheffield United Football Club, İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesindeki, Sheffield şehrinde kurulmuş profesyonel futbol kulübüdür. Maçlarını 33,000 kişi kapasiteli Highfield'deki Bramall Lane stadyumunda oynamaktadır. Bu takımın en büyük başarısı, 1897-1898 sezonunda İngiltere 1. liginde şampiyon olmasıdır.

Senin için hazırladığımız haberler