ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
06.12.2022 - 18:12 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 18:52

Basketbol Süper Ligi'nde ONVO Büyükçekmece ile Anadolu Efes karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Büyükçekmece - Efes maçının canlı izle linki haberimizde.

ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında ileri bir tarihe ertelenen ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes maçı, bugün oynanacak. 9. haftada ligi 1 maç eksik takip eden takımlar arasında yer alan Büyükçekmece ile Anadolu Efes, maç eksiğini giderecek.

Büyükçekmece son sırada

Oynadığı 8 maçın sadece 1'inde kazanabilen ONVO Büyükçekmece, 9 puan ile Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nin son sırasında yer alıyor. İlk galibiyetini son oynadığı Frutti Extra Bursaspor karşısında 103-91'lik skorla elde eden Büyükçekmece, ligin favori takımlarından Anadolu Efes karşısında kazanarak toparlanmak istiyor.

ONVO Büyükçekmece'nin son 5 maçı

  • ONVO Büyükçekmece 92-100 Türk Telekom
  • Yukatel Merkezefendi 77-76 ONVO Büyükçekmece
  • Aliağa Petkim 79-75 ONVO Büyükçekmece
  • ONVO Büyükçekmece 70-83 Darüşşafaka
  • Frutti Extra Bursaspor 91-103 ONVO Büyükçekmece

Anadolu Efes'in ligdeki durumu

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nin favori takımları arasında yer alan Anadolu Efes, ilk 5 haftada 4 galibiyet elde etti. Geride kalan 8 maçta 2 mağlubiyet alan takım topladığı 14 puan ile ligin 3. sırasında yer aldı.

Anadolu Efes'in son 5 maçı

  • Frutti Extra Bursaspor 88-86 Anadolu Efes
  • Anadolu Efes 97-68 Bahçeşehir Koleji
  • Anadolu Efes 88-83 AYOS Konyaspor
  • Manisa BB 74-95 Anadolu Efes
  • Anadolu Efes 111-112 Pınar Karşıyaka

Ataman'dan yerli oyunculara gözdağı

Pınar Karşıyaka karşısında uzatmaya giden maçı 112-111 kaybeden Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, yerli oyuncularına gözdağı verdi. Ataman, maç sonunda şu sözleri söyledi: "Bazı oyuncularımızın büyük efor sarf ettikleri Euroleague maçları sonrası, diğer oyuncularımızdan yine olumlu hiçbir katkı alamadık. Bu oyuncuların gelişimi için ekstra çalışmalara niyetleri olmadığını gördüğümüzden, farklı tedbirleri gündemimize alacağız. Bu kulüp kazananlar, kazanmak için her şeyini ortaya koyanların kulübü. Biz yine kazanmaya devam edeceğiz ama bu mantalitede olmayanlar Anadolu Efes formasını artık giyemeyecekler”

ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta?

ONVO Büyükçekmece ile Anadolu Efes arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçı 6 Aralık 2022 Salı günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanacak.

ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

ONVO Büyükçekmece - Anadolu Efes maçı beIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bein Sports nasıl izlenir?

Bilgisayarınızdan www.beinconnect.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler