Ajansspor

CANLI | PSV Eindhoven - Borussia Dortmund

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile PSV - Dortmund maçının canlı izle linki haberimizde.

CANLI | PSV Eindhoven - Borussia Dortmund
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund maçının tarih ve saati

PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund arasındaki Şampiyonlar Ligi maçının 20 Şubat 2024 Salı günü, saat 23.00'da başlaması planlandı.

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund maçını canlı yayınlayacak kanal

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund maçı TV 8.5 ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

MAÇI TV 8.5'TAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

MAÇI EXXEN'DEN CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TV 8.5 frekansı

"Uydu Adı" kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12346 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '9600' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

11'ler belli oldu

PSV: Benitez, Teze, Schouten, Boscagli, Dest, Tillman, Veerman, Saibari, Bakayoko, de Jong, Lozano

Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Sancho, Reus, Malen, Füllkrug

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...